Tien päällä

Minulla on kesken neljä viikkoa, neljä maata -kierros. Palasin yllätävän aurinkoisesta Englannista pari päivää sitten harmaaseen Tukholmaan, ja lennän Suomeen pariksi päiväksi ensi viikolla. Lauantaina nousemme kurssiporukan kanssa laivaan ja suuntaamme Riikaan, jossa vietämme kaksi viikkoa asiakastyössä osana opiskelua. Matkavinkit Riikaan ovat erittäin tervetulleita!

Näiden viikkojen haasteena on pysyä terveenä kaiken matkustamisen keskellä, bussissa ja lentokoneessa vietetty aika ei tee hyvää keholle! Lisäksi päätä sekoitaa neljä kieltä ja kolme valuuttaa, jo eilen ruokakaupassa olin hiukan sekavassa tilassa kun yritin miettiä onko tuote kallis vai ei :D Riika on vielä täysin erilainen, sillä en ymmärrä siellä mitään. On melko pitkä aika siitä kun olen ollut viimeksi maassa, missä en ymmärrä paikallista kieltä lainkaan. Edellinen kerta oli varmaankin kolme vuotta sitten kaverin häissä Liettuassa, mutta sielläkin olin aina jonkun natiivin läheisyydessä. Tästä matkasta tulee varmasti hyvin mielenkiintoinen!