Introviikko

Olen ollut täällä jo kuukauden, ja aika on kulunut niin nopeasti että olen tuskin kirjoittanut yliopistosta! Epäilemättä aiheesta kuuluu lisää, ehkä jopa kyllästymiseen asti, mutta ajattelin käydä kuluneet viikot nopeasti läpi. Aloitetaan alusta.

Puistohengailua

Puistohengailua

Saavuin maanantaina 22. elokuuta, mikä oli myös introviikon virallinen alku. Tulin aamulennolla, menin bussilla ja taksilla asunnolle, purin tavarat ja jatkoin suoraan ensimmäiseen aktiviteettiin. Ohjelmassa oli joukkuekisa joka sisälsi erilaisia tehtäviä ympäri kaupunkia, mm kuvien ottoa ja laser tag -kisa. Viiden tunnin ryntäilyn jälkeen oli aika palata kotiin, syödä, vaihtaa vaatteet ja suunnata uudestaan ulos tervetulojuhlaan! Onneksi tiistai oli rauhallisempi, sillä se käsitti lähinnä puistohengailua, pelejä, aurinkoa ja ruokaa.

Rekisteröityminen johtoryhmän huoneessa.

Rekisteröityminen johtoryhmän huoneessa.

Keskiviikko oli ensimmäinen kunnon päivä, koska meillä oli virallista ohjelmaa yliopiston puolesta 9-16, mukaanlukien rekisteröityminen. Se oli melko erilainen prosessi kuin mihin olen törmännyt aiemmin, sillä jokainen opiskelija allekirjoitti kirjan, jossa oli kaikkien opiskelijoiden allekirjoitukset. Ymmärsin myös, että aivan kaikki opiskelijat aina ovat allekirjoittaneet tämän kirjan. Se oli melko paksu, mutten ole varma onko se juuri tämä nimenomainen kirja, vai onko niitä useamman niteen verran. Tämän lisäksi tapasimme rehtorin viiden ryhmissä. Tapaaminen oli todella, mukava, välitön ja rento, siitä huolimatta että olimme koko vuoden viimeinen kurssi rekisteröinnissä. Eli kahden päivän putken jälkeenkin rehtori onnistui olemaan erittäin läsnä!

Keskiviikko oli myös ensimmäinen päivä jolloin tapasimme kurssin kesken.Meitä on 42, ja porukasta löytyy 15 eri kansalaisuutta!

Torstain ohjelma oli kurssin esittely ja ryhmäytymistä, ja perjantaiaamuna oli jo ensimmäinen luento. Silloin saimme myös ensimmäiset kurssitehtävät. Lauantai toi paluun rennompaan ohjelmaan, ja vietimme päivän Gröna Lundissa. Illalla oli ensimmäiset sitsit, eli illallista, juomaa, ja paljon laulua iloisessä hengessä. 

Paikoille asettumista sitseillä.

Paikoille asettumista sitseillä.