Tulossa

Elämääni on tullut paljon uusia asioita viime viikkojen aikana: uusi kaupunki, uusi yliopisto, uusia kavereita, uusi blogi. Miten tämä kaikki näkyy blogissa tulevina viikkoina ja kuukausina? Kuten ennenkin, blogin aiheet keskittyvät pääosin omaan arkeeni.

Blogin teemat ovat:

Opiskelu - Yliopisto on haukannut valtavan osan elämästäni, joten se varmasti näkyy myös täällä. Yksilö- ja ryhmätehtäviä, eräpäiväahdistusta, opiskelijaelämää, mitä oikeastaan opiskelen, millainen Tukholman kauppakorkeakoulu on, ja kurssien “kenttäosuuksia.”

Ruoka - Rakastan ruokaa, eikä se ole salaisuus. Syöminen, ruuanlaitto, leipominen, kaikki kelpaa! Jatkan kahvilakäyntejäni myös täällä etsien hyvää teetä ja maukkaita kakkuja. Toivottavasti opiskelijabudjetti antaa toisinaan myöten myös ravintolakäynneille.

Pyöräily - Tämänhetkinen lempiurheilulajini, jolle yritän järjestää aikaa. Ostin uuden pyörän tänä kesänä, joten haluan olla tien päällä mahdollisimman paljon. Pyöräretket Tukholman reunoilla tarjoavat myös paljon hyvää kuvamateriaalia!

Tukholma - Olen käynyt kaupungissa monta kertaa aiemminkin, mutta on varmasti hyvin erilaista tutustua kaupunkiin sisältäpäin, siellä asuen. Yritän nähdä jotakin uutta joka viikko, jotta elinympäristöni laajentuu enkä jää jumiin kotikulmille. Luonnollisesti jaan kokemukseni täällä.

Ruotsi - Tämän aiheen käsittely voi kestää kauemmin, sillä kokonaiskuvan muodostaminen kestää kauemmin. Lisäksi kulttuurierot Suomen ja Ruotsin välillä ovat melko pieniä, jotenniiden huomaamiseen kuuluu aikaa.

Matkailu - En koe, että olisin varsinaisesti matkailija. Toisaalta päädyn ulkomaille melko usein ajattelematta että nyt olen matkailemassa. Pienenä ennakkona voin sanoa että tulevan vuoden aikana luvassa on kirjoituksia Suomesta, Ruotsista, Latviasta, Intiasta, Kreikasta ja Britanniasta!